ÁrverésÉrtesítő működése


ÁrverésÉrtesítő működésének bemutatásaAz alábbiakban a leggyakrabban elhangzó felhasználói kérdésekre adott válaszok segítségével mutatjuk be szolgáltatásunkat.

Milyen szolgáltatást nyújt az ÁrverésÉrtesítő?


Az ÁrverésÉrtesítő folyamatosan nyomon követi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Elektronikus Árverések online változatát valamint a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara honlapját, és a felhasználók keresési beállításainak megfelelő árveréseket eljuttatja a regisztrált tagoknak.

Regisztráció során a felhasználónak meg kell adnia egy e-mail címet (cégek esetében akár 4 db cím is megadható), melyekre a rendszer levelet küld majd a vonatkozó árverésekről, ezáltal biztosítva azt, hogy előfizetőink minden, számukra releváns árverésről időben tájékozódhassanak.

Az ÁrverésÉrtesítő folyamatosan nyomon követi az árveréseket, így az előfizetői számára, az általuk beállított keresőprofiloknak megfelelő találatokról azonnal értesítést küld.

Mik azok a keresőprofilok? Hogyan tudom megadni, engem mi érdekel?


A regisztrált felhasználók keresőprofilokat hozhatnak létre, amelyben megadhatják, hogy milyen árverések érdeklik őket. Egyrészt lehetőség van keresési szó megadására, másrészt lehetőség van megadott csoportok típusai között választani (ingatlanok, járművek (autók), ingóságok, üzletrész). Találatai pontosságát a „speciális beállítások” rész kitöltésével növelheti.
A legoptimálisabb beállításokkal, csak olyan gépjármű, ingóság, vagy ingatlan árverésről kap értesítést, amelyek relevánsak az Ön számára!

Milyen formában kapok értesítést?


Regisztráció alkalmával minden felhasználó megad egy e-mail címet, illetve opcionálisan (cégek esetében) további értesítési címeket. A rendszer minden új árverés megjelenésekor értesítő e-mailt küld a megadott címekre naponta egyszer, melyben megtalálhatóak a felhasználó keresőprofiljaira érkező találatok. A felhasználói felületre belépve ugyancsak böngészhetőek a találatok.

Érdekel a szolgáltatás! Hogyan tudok regisztrálni?


Amennyiben regisztrálni szeretne, kattintson ide: ÁrverésÉrtesítő regisztráció.
Regisztrációs adatai megadása után e-mail értesítőt küldünk a felhasználói fiók létrejöttéről és a fizetési információkról.
Az előfizetési díjat online bankkártyás fizetéssel, online PayPal fiók használatával vagy banki átutalással egyenlítheti ki, az Ön által választott időszaknak megfelelő összeg megfizetésével. Az összeg beérkezésekor fiókját aktiváljuk és a későbbiekben a belépés utáni címoldalon az előfizetésének lejárati dátumát folyamatosan jelezzük Önnek.

Mennyibe kerül a rendszer használata?


A szolgáltatás aktuális díját a következő táblázat tartalmazza:
Előfizetés időtartalmaElőfizetés díjaBruttó díj (átutalandó)
3 hónap12000 Ft + Áfa15240 Ft
6 hónap19000 Ft + Áfa24130 Ft
12 hónap24000 Ft + Áfa30480 Ft

Nem kaptam választ a kérdéseimre. Segítenének?


Amennyiben további kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal: info@arveresertesito.hu